merhabalar anadolu yakasında yasıyan 23 yasında sarısın alımlı bakımlı ve son derece hıjyenık bır bayanım.hijyen konusunda cok hassasım..gorustugum kısıye bu hassasiyeti gösterıyorum ve aynı sekılde karsımdakıkisidende aynı hassasiyeti beklıyorum(görüsme öncesi dus)istanbul anadolu yakasında 4 ve 5 * otellerde gorusuyorumılk gorusmeyı otelde yapıyorum daha sonrasında sıze gelebılırım.gorusme ucretlerımı ücretlerim bölümünde sızlere sunuyorumgorusmelerımde anal ılıskı KESİNLİKLE yapmıyorum ve kondomsuz iliskiye girmiyorum.gereklı bılgıyı sızlerı tanıtımyazımda verıyorum..maıl yoluyla lutfen burda yazdıklarımı tekrar tekrar sormayın..sizlerden ricam hangi sehirde yasadıgınızıyaşınızı ve nesisle mesgul oldugunuzu GSM numaranızı bana mail yolu ile yollamanız..bu bilgileri yolladıgınızda en kısa surede sıze dönus yapıcam...bu bılgılerı yazmıyanları ciddi bulmuyorum oyuzden cevap vermıyorum...simdiden tesekkur edıyor sevgılerımı sunuyorum sızlere...MAİL ADRESİM: manken258@hotmail.com BOY: 170 KİLO: 50 YAŞ: 22 HELEN ...... tel : 531 421 03 79